Pelamin Idaman...

Pelamin Idaman..setiap bakal pengantin pasti mahukan perkahwinannya berjaya..
Begitu juga aku..aku mengidamkan sebuah perkahwinan yang meriah dan tidak mudah utk dilupakan smpai bila2.. Baru2 ni akutlh terbaca satu blog ttg kwn2 yang tlh menubuhkan satu blog ttg persedian perkahwinan mereka..

Blog yang mereka buat sungguh menarik perhatian ku sehingga membuatkan aku sedar bahawa aku juga perlu melakukannya seperti mereka utk menjayakan perkahwinan ku kelak..

Hari ini aku nak buat pilihan ttg pelamin idamanku..hehehe...

actually sebernanya sblm ni aku tak tau nak pilih tema apa..buntu aku memikirkannya..tapi setelah difikir2kan dan dipertimbangkan serta pendapat2 dari blog2 kwn2 td... akhirnya utk selamat aku memilih tema merah putih utk pelaminku.. dimana ia dikatakan adalah pilihan paling selamat buat yang mmg mata keranjang seperti aku ni...hehehe

Pilihan 1: Merah Putih
So, inilah antara pelamin idamanku.. Menggunakan bunga segar ros merah...

Cantik sangat!!!!


Tetapi aku ada dua pilihan sama ada Pilihan 1 td atau Pilihan 2 ni... kedua-duanya cantik dan aku perlukan pendapat korang yg mana satu aku harus pilih...

Pilihan 2 : Gold Putih

Ini plak pelamin ke 2.. Tema putih gold putih. yang ni nmpk mewah... dan bila pkai baju semua masuk.. so..tak la risau sgt klu baju nnti tak sm ngan pelamin kan.. hehehe..2 comments:

Gurlz said...

kepada yang baca blog ni..klu ada pendapat tlg la issu2 kan eh..

Anonymous said...

wati shud lihat...